U bevindt zich hier:
  • Systemen

Primary Menu:

Hulp nodig?
Gebruik de kennis van het GEP team

Stel hier je vraag

Systemen

Regenwater

GEP Regenwater is de specialist in het maken van regenwatersystemen op maat. Lees verder over het unieke regenwatersysteem!

Bekijk producten

Beheer en Afvoer Afvalwater

GEP Regenwater is specialist in beheer en afvoer van afvalwater en regenwater. Wij beschikken over een ruim assortiment producten en regenwatersytemen op maat.

Bekijk producten

Drinkwater

Om het drinkwaternet veilig te houden, dient een drinkwatersysteem aangelegd te worden. GEP Regenwater biedt diverse systemen. Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk producten

Grijswater

GEP Regenwater is gespecialiseerd in het maken van grijswatersystemen op maat. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden!

Bekijk producten
bluswaterput

Diversen

Bluswatertanks, bluswaterputten en bluswaterpompen vormen een belangrijke schakel in de brandveiligheid. Soms voorziet de waterleiding niet in voldoende druk of capaciteit om een brand adequaat te kunnen bestrijden. In het buitengebied zijn soms niet eens waterkranen of hydranten beschikbaar. In die gevallen bieden de bluswatertanks, bluswaterputten en bluswaterpompen van GEP een veilige uitkomst;  Bluswatertanks van kunststof Bluswaterpompen Bluswaterputten van beton   De energieputten en warmteopslagtanks hebben als functie een warmteopslag en kunnen als bron voor warmtepompsystemen, warmteterugwinning dienen. Energieputten van beton Warmteopslagtanks  

Bekijk producten