U bevindt zich hier:

Regenwater:

Hulp nodig?
Gebruik de kennis van het GEP team

Stel hier je vraag

Regenwaterfilters

 • Trident Tankfilters
  trident-regenwaterfilter

  Trident Tankfilters Woningbouw

  Voordat u regenwater wilt gebruiken binnen uw woning wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de tank opgeslagen wordt. De tankfilters voor regenwater zijn ontworpen om in een regenwatertank of regenwaterput te monteren. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik. U kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken via het online GEP regenwater rekenmodule.

  Lees meer
  trident-regenwaterfilter-industrie

  Trident Tankfilters Industriebouw

  Voordat u regenwater wilt gebruiken binnen industriele gebouwen wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de tank opgeslagen wordt. De tankfilters voor regenwater zijn ontworpen om in een regenwatertank of regenwaterput te monteren. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik. Er zijn verschillende capaciteiten regenwaterfilters leverbaar, van 1.650 m2 tot 10.000 m2 dakoppervak is nog standaard, daarboven wordt het maatwerk. Kortom: voor ieder dakoppervlak is er een passend regenwaterfilter leverbaar. U kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken via het online GEP regenwater rekenmodule.

  Lees meer
 • Trident Pre-Tank filters voor het gebruik van regenwater
  trident-regenwaterfilter-pretank

  Pre-Tankfilters Woningbouw

  Voordat u regenwater binnen uw woning wilt gebruiken wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de regenwatertank opgeslagen wordt. De pre-tank filters voor regenwater zijn ontworpen om voor een regenwatertank of regenwaterput te monteren, dus ondergronds. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik.

  Lees meer
  trident-regenwaterfilter-1650

  Pre-Tankfilters Industriebouw

  Voordat u regenwater wilt gebruiken bij industriele gebouwen wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de tank opgeslagen wordt. De pre-tank filters voor regenwater zijn ontworpen om voor een regenwatertank of regenwaterput te monteren, dus ondergronds OF bovengronds, VOOR de regenwatertank. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik.

  Lees meer
 • Trident Varitank filters
  trident-varitankfilter-regenwater

  Varitank filters Woningbouw

  Voordat u regenwater in uw woning wilt gebruiken wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de tank opgeslagen wordt. De varitankfilters voor regenwater zijn ontworpen om op een regenwatertank of regenwaterput te monteren. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik. U kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken via het online GEP regenwater rekenmodule.

  Lees meer
  trident-varitank-regenwaterfilter

  Varitankfilters Industriebouw

  Voordat u regenwater bij industriele gebouwen wilt gebruiken wilt u er zeker van zijn dat het regenwater schoon is. GEP heeft hiervoor regenwaterfilters ontwikkeld op basis van Trident™ filtertechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat vuildeeltjes van het regenwater gescheiden worden voordat het schone regenwater in de tank opgeslagen wordt. De varitankfilters voor regenwater zijn ontworpen om op een regenwatertank of regenwaterput te monteren. Met een Trident™ regenwaterfilter bent u verzekerd van zuiver en schoon regenwater voor gebruik. U kunt ook online een ontwerp van een regenwatersysteem maken via het online GEP regenwater rekenmodule.

  Lees meer
 • Overige Regenwaterfilters
  fijnfilter-regenwater

  Fijnfilters

  De fijnfilters van GEP zijn bedoeld voor regenwatersystemen waar het regenwater, na voorfiltratie, gebruikt kan worden voor wasmachine, tuin en toiletspoeling. De fijnfilters worden geplaatst in de persleiding na het pomp-systeem, dus NIET in de aanzuigleiding van de regenwaterpomp. Fijnfilters filteren de uiterst kleine deeltjes uit het water. Het filterpatroon is demontabel en zeer eenvoudig te reinigen of te vervangen, voorzien van terugslagklep. Filter is snel en eenvoudig te inspecteren via transparant, UV- dichte slagvaste filterbehuizing. Daarnaast is er ook een uitvoering die tevens voorzien is van een actief kool patroon. Dit Trio fijnfilter voor gebruik van regenwater biedt een hoogwaardige filterkwaliteit zowel op gebied van organische als deeltjesfiltratie. De TRIO bestaat uit 3 onderdelen die voor een optimale bescherming zorgen: eerste filter voor een voorfiltering van 90μm (uitwasbaar patroon), tweede filter met een fijnere filtratie van 25μm, derde filter voor een nog fijnere eindfiltratie van 10μm, inclusief actief kool element die geur en kleur uit het regenwater verwijderen.

  Lees meer
  regenwater-biofilter

  Bio-filters

  Het biofilter funktionieert op een biologische basis. Het filtratieproces bij het Biofilter vindt in meerdere stappen plaats. Het Biofilter reinigt het regenwater in eerste instantie middels sedimentatie. De anorganische deeltjes in het regenwater bezinken dankzij de werking van de rustige toevoer. Naast de sedimentering zorgt deze rustige toevoer ook voor een verrijking van het water met zuurstof. Dit versterkt wat de biologische reiniging. In de speciaal ontworpen filterbehuizing ontstaat een biologisch evenwicht met een sterk reinigende werking. In het Biofilter vormt zich een sedimentatielaag die de biologische verwerking ondersteunt en versterkt. Organische deeltjes worden afgebroken en gemineraliseerd. In het Biofilter zijn onderdelen ingebouwd die een optimale werking van de biologische reiniging met zuurstof mogelijk maken. Het Biofilter kopieert als het ware de natuurlijke reiniging van water zoals het ook in de natuur plaatsvindt.

  Lees meer